Kryetari i Skenderajt pranon dhuratë një guri të “Trepçës”

19 mars 17:38

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka pritur të hënën në takim kryetarin e Sindikatës të Punëtorëve të “Trepçës”, Shyqyri Sadiku.

Gjatë këtij takimi është diskutuar edhe për sfidat me të cilat ballafaqohen punëtorët e “Trepçës”.

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka njoftuar mysafirët edhe për planet dhe prioritetet e qeverisë komunale.

Në fund të takimit sindikalistët e kësaj ndërmarrje ia kanë dhuruar Jasharit një guri të “Trepçës”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Këtë javë në Komunën e Malishevës pritet të fillojë aplikimi…