Kthehen në funksion të plotë sallat e ortopedisë

09 dhjetor 13:02

Klinika e Ortopedisë ka kthyer në funksion të plotë sallat operative, pas renovimit të hapësirave të tyre, me kërkesë të inspektoratit shëndetësor.

Në përputhje me rekomandimet, menaxhmenti i SHSKUK-së ka ndërmarrë të gjitha masat e nevojshme, për të mundësuar rrjedhën normale të punës.

Nga sot, në këtë klinikë, kanë nisur punën të gjitha sallat për operime dhe mjekët po kryejnë intervenime, sipas planit të rregullt operativ.

/Epoka e re/

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në Abu Dhabi, kryeqytetin e Emirateve të Bashkuara Arabe ka…