Kush e kishte vënë re këtë detaj? Fotot që vërtetojnë se Brad Pitt kopjon stilin e…

02 qershor 15:53

Aktori i famshëm i Hollywood-it, Brad Pitt, është nderuar dy herë si “Mashkulli më seksi” i revistës së njohur “People”, në vitin 1995 dhe 2000. Që nga ajo kohë dhe deri tani, ai ka pësuar transformime të shumta në pamjen e tij.

Por një përdorues i “Twitter”-it ka bërë një zbulim mjaft intrigues. Ai ka hedhur dritë mbi diçka të veçantë në lidhje me evolucionin e stilit të aktorit të famshëm.
Si një kameleon, Pitt ka përshtatur pamjen e tij gjatë viteve me çdo grua me të cilën ka qenë në një lidhje dashurie.
Për më shumë shikoni fotot e mëposhtme:

Shalene McCall

Kush e kishte vënë re këtë detaj? FOTOT që

Christina Applegate

Kush e kishte vënë re këtë detaj? FOTOT që

Juliette Lewis

Kush e kishte vënë re këtë detaj? FOTOT që

Jitka Pohledek

Kush e kishte vënë re këtë detaj? FOTOT që

Gwyneth Paltrow

Kush e kishte vënë re këtë detaj? FOTOT që

Claire Forlani

Kush e kishte vënë re këtë detaj? FOTOT që

Jennifer Aniston

Kush e kishte vënë re këtë detaj? FOTOT që

Angelina Jolie

Kush e kishte vënë re këtë detaj? FOTOT që

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një këmbësor ka marrë lëndime trupore pasi është aksidentuar nga…