Kuvendi miraton Projektligjin për Këshillin Prokurorial

11 korrik 2024 | 13:54

Me 61 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, Kuvendi i Kosovës ka miratuar në shqyrtim të dytë Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e për Këshillin Prokurorial të Kosovës.

Po ashtu, me 61 vota janë votuar 19 amendamentet e propozuara nga komisioni funksional.

Në këtë votim kanë marrë pjesë vetëm deputetët e pushtetit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në Dhomat e Specializuara të Kosovës (DhSK) në Hagë ka…