Kuvendi shkarkoi pesë anëtarët e KPMSHCK-së

30 qershor 10:36

Kuvendi i Kosovës me 62 për, 3 kundër dhe 11 abstenime për shkarkoi pesë anëtarët e Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës.

Të pranishëm në sallë ishin 89 deputetë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Deputetes së Lidhjes Demokratike të Kosovës, Vlora Dumoshi, i ka…