Kuvendi voton pro marrëveshjes financiare IPA

22 gusht 2019 | 10:40

Shpërndahet Kuvendi

Deputetët e Kuvendit Kosovës në seancën e sotme kanë votuar me 103 vota pro Projektligjin për ratifikimin e marrëveshjes financiare për IPA 2018 ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian.

Kostoja totale e vlerësuar e programit IPA 2018 është 94,796,800 euro.

Kontributi i BE-së është 90,500,000 euro, ndërsa institu- cionet e Kosovës do të sigurojnë bashkëfinancim prej 4,926,800 eurosh.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministria e Mbrojtjes e Shqipërisë ka njoftuar se një anije…