Lekaj priti në takim deputeten shqiptare në parlamentin e Kroacisë

07 mars 14:36

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, ka pritur sot një delegacion të komunitetit shqiptarë që veprojnë në Kroaci, të kryesuar nga Ermina Lekaj-Perlaskaj deputetja e parë shqiptare në Parlamentin e Republikës së Kroacisë, njëherësh edhe përfaqësuese e pakicave (shqiptare ,sllovene, maqedone, malazeze dhe boshnjake).

Ministri Lekaj ka falënderuar deputeten Perlaskaj dhe komunitetin e bizneseve shqiptare në Kroaci, për interesimin e tyre për vendin tonë.

Lekaj dhe deputetja Lekaj-Perlaskaj, kanë biseduar për disa projekte të infrastrukturës që janë duke u realizuar në vendin tonë, si dhe mundësitë e bashkëpunimit ndërmjet Kosovës dhe Kroacisë në lëmin e infrastrukturës.

“Ne krenohemi me komunitetin shqiptar që ka qenë çdo herë afër Kosovës, e sidomos gjatë kohës së luftës, por edhe tani janë të interesuar që të vijnë dhe të investojnë në Kosovë dhe t’i ndihmojnë zhvillimit ekonomik të Kosovës”, ka thënë ministri Lekaj.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, ka pritur sot në takim…