Lëshohet alarmi në komunat e veriut

26 maj 12:37

Strukturat ilegale serbe kanë aktivizuar alarmin rreth orës 12:00 në komunën e Mitrovicës së Veriut dhe në të njëjtën kohë mësohet se alarmi është aktivizuar edhe në tri komuna t tjera veriore.

Qytetarë me numër të vogël janë tubuar rreth objekteve komunale në Zubim Potok dhe Zveçan, ndërsa nuk dihet arsyeja e tubimet e tyre.

Epoka e re ka provuar të kontaktojë zyrtarë nga Policia e Kosovës në rajonin e Mitrovicës por të njëjtit ende nuk janë përgjigjur.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministri i Punëve të Jashtme të Maqedonisë së Veriut, Bujari…