Libri i Fatmir Lekajt u dhurohet 14 bibliotekave

07 shtator 09:38

Dhjetëra ekzemplarë të librit “Kombformimi dhe përpjekjet e shqiptarëve për liri dhe barazi” të autorit Fatmir Lekaj, nga vetë autori u janë dhuruar bibliotekave publike në Shkodër, Korçë, Prizren, Vlorë, Skenderaj (Prekaz), Tiranë, Prishtinë, Shkup, Ulqin, Mitrovicë, Ferizaj, Gjakovë, Deçan, Pejë.

Pranueset/pranuesit e librave në bibliotekat përkatëse:

Në Shkodër, znj. Ingrid Gushta

Në Korçë, znj. Florentina Qorri dhe z. Kristi Foto

Në Prizren, z. Imerdin Kukaj

Në Vlorë, znj. Elma Rama

Në Skenderaj, z. Fehmi Ymeri

Në Tiranë, znj. Alma Brazhda

Në Prishtinë, z. Habib Ademi

Në Shkup, z. Skënder Asani

Në Ulqin, znj. Lindita Shurdha

Në Mitrovicë, znj. Mejreme Xhemajli

Në Ferizaj, z. Avni Sadiku

Në Gjakovë, z. Engjëll Berisha

Në Deçan, znj. Kujtesa Alimusaj

Në Pejë, znj. Shengyl Kelmendi

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj ka thënë se Kushtetua e…