Ligji i ri për lirinë fetare shqetëson klerikët

18 dhjetor 18:17

Para pak ditësh, Kuvendi i Kosovës e ka kaluar projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për lirinë fetare në Kosovë. Por, jo të gjithë pajtohen me përmbajtjen e Ligjit për lirinë fetare në Kosovë.

Imami nga Drenasi, Osman Musliu frikësohet se në të ardhmen Kosova mund të përballet me luftëra fetare.

Ligji është dërguar në Komisionin për të Drejtat e Njeriut dhe Barazi Gjinore.

Deputetët janë optimist se ligji do të përmirësohet dhe se do të garantojë rregullimin e aspektit organizativ dhe juridik të bashkësive fetare.

Ligji i ri për Lirinë Fetare shqetëson klerikët

Jo të gjithë pajtohen me përmbajtjen e Ligjit për Lirinë Fetare në Kosovë. Imami nga Drenasi, Osman Musliu frikësohet se në të ardhmen Kosova mund të përballet me luftëra fetare. Ligji është dërguar në Komisionin për të Drejtat e Njeriut dhe Barazi Gjinore. Deputetet janë optimist se ligji do të përmirësohet dhe se do të garantojnë rregullimin e aspektit organizativ dhe juridik të bashkësive fetare.

Posted by Jo në emrin tim on Montag, 18. Dezember 2017

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Policia britanike ka theksuar se e ka arrestuar një person…