Lionel Messi, sportisti më i paguar në botë

12 maj 23:11

Lionel Messi është sportisti më i paguar në botë sipas një publikimi nga revista forbes.

Sipas raportimit të medieve ndërkombëtare, Messi ka fituar 130 milionë dollarë apo mbi (125 milionë euro) nga të cilat 75 milionë nga paga dhe pjesa e tjetër 55 milionësh nga sponsorizimet apo angazhimet e tjera.

Vendin e dytë e zë basketbollisti Lebron James, me 121 milionë dollarë apo mbi 116 milionë euro.

Pas tij vjen Cristiano Ronaldo, me 115 milionë dollarë apo mbi 110 milionë euro.

Kështu duket lista e publikuar nga revista e njohur Forbes:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ushtria ruse pësoi humbje të mëdha si dhe shkatërrimin e…