Lladrovci dhe Begaj pajtohen për bashkëpunimin ndërkomunal

27 dhjetor 12:13

 Kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, ka pritur të mërkurën në takim kryetarin e komunës së Malishevës, Ragip Begaj, me të cilin ka biseduar për mundësitë e bashkëpunimit ndërkomunal.

“Bashkëpunimi ndërkomunal është i rëndësishëm për të realizuar tutje agjendat zhvillimore të komunave tona, Drenasit dhe Malishevës. Konsideroj se kemi mjaftë hapësirë për bashkëpunim për të mirën e qytetarëve tanë, duke marrë parasysh prioritetet e ndërsjella”, ka thënë Lladrovci.

Në këtë takim është diskutuar edhe për çështje të rëndësishme për të dy komunat, siç është çështja e infrastrukturës, përmirësimi i kushteve në fshatrat ku kufizohen Drenasi me Malishevën si dhe bashkëpunimin në mes të drejtorive gjegjëse komunale.

Lladrovci e ka falënderuar Begajn për vizitën, duke ofruar bashkëpunim maksimal për të gjitha çështjet që janë në interes të qytetarëve.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në emisionin “Mirëmëngjesi Kosovë” në RTK, Adem Gashi, shkrimtar, foli…