LV-ja dhe PDK-ja pajtohen që çështjen e ‘dajakut’ në Kuvend ta zgjidhin me ndërmjetësim

28 maj 2024 | 12:16

Në Gjykatën Themelore të Prishtinës ka nisur seance fillestare në rastin ku Besnik Bislimi dhe Mërgim Lushtaku bashkë me deputetët Hajdar Beqa dhe Bekim Haxhiu, akuzohen lidhur me rastin e përleshjes së ndodhur më 13 korrik 2023 në Kuvendin e Kosovës.

Por, palët janë pajtuar që rasti të shkojë në procedurë të ndërmjetësuar.

Deputeti i PDK-së, Hajdar Beqa, ka thënë se është për procedurë të ndërmjetësimit “nëse të gjitha palët janë të dakorduara”.

Njëjtë është shprehur edhe ministri i Financave, Hekuran Murati.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
VFL Bochum ka arritur që ta sigurojë qëndrimin në Bundesligë,…