Madona: “Instagram”-i i bënë njerëzit të ndihen keq

17 qershor 10:57

Madona ka kritikuar rrjetin social “Instagram”, duke thënë se skllavëron njerëzit në përpjekje për ta marrë miratimin e të tjerëve.

Ndërhyrja e këngëtares së popit, që ka rreth 14 milionë ndjekës në platformën e ndarjes së fotografive, vjen në mesin e një fokusi në rritje te pasojat e dëmshme që “Instagrami” mund të ketë, veçanërisht te të rinjtë.

“Ti gjendesh duke krahasuar veten me të tjerët. A duhet të jetë kështu, të veprosh kështu, të dukesh kështu?. Unë mendoj se ‘Instagram’-i i bënë njerëzit të ndihen keq”, ka thënë ajo për “the Sun”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Influencuesja më e madhe e modës dhe make up-it në…