Më 17 shkurt tregu i automjeteve nuk do të jetë i hapur

11 shkurt 21:13

Komuna e Prishtinës ka njoftuar tregtarët dhe vizitorët e tregut të automjeteve se të dielën, më 17 shkurt, nuk do të jetë i hapur tregu i automjeteve. 

Si rrjedhojë, hapësira që shfrytëzohet nga ky treg, do të jetë e lirë për qarkullim të qytetarëve. 

Më 17 shkurt, festohet 11-vjetori i pavarësisë së Kosovës, dhe pritet që shumë qytetarë të Kosovës të marrin pjesë në ditën festive në qytetin e Prishtinës.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Reshjet e mëdha të borës që filluan sonte në mbrëmje,…