Me unazë diamanti vajzash dhe orë Rolex, shuma marramedëse e veshjes së Ronaldos

04 maj 19:17

Cristiano Ronaldo ishte i pranishëm në një konferencë ndërkombëtare në Dubai, por ajo që tra në sy ishte unaza pre diamanti dhe ora Rolex.

Unaza e diamantit, ngjyrë e verdhë, është unazë që zakonihst e mbajn vajzat dhe ka një vler prej 200 mijë paund, sipas The Sun. Ajo përmban një diamant të madh të verdhë të rrethuar nga një aureolë me diamante të bardhë dhe të vendosur në një brez me diamante.

Ndërsa ora ka një çmim akoma më të kripur, 380 mijë paund. Ora me shkëlqim mendohet të jetë ora më e shtrenjtë e Rolex e bërë ndonjëherë. Ka në përbërje ar të bardhë dhe diamante.

34-vjeçari ishte pjesë e panelit, në Konferencën Ndërkombëtare të Sporteve në Dubai.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Me urdhër të Prokurorisë së Lartë Publike në Beograd dhe…