Megi Pojani nuk përmbahet

22 nëntor 14:43

Pojani ka thënë se“Operacionet mbahen të fshehta nga njerëzit”, për një gjë të tillë reagoi Megi Pojani. Ajo në shenjë revolte tha se njerëzit të “çajnë trr****”, duke bërë thirrje që njerëzit të ndihen të lirë për të bërë zgjedhjet e tyre.

“Ore të çajnë trr****, mua s’më plas fare, fare. Ka njerëz që duhet të ndryshojnë jetën e jetesës dhe të ndrydhen në vetvete, sepse ka njerëz të tjerë që nuk janë të kënaqur dhe nuk pranojnë gjërat që ato kanë bërë”, u shpreh Megi.

“Operacionet mbahen të fshehta nga njerëzit”, Megi Pojani

“Operacionet mbahen të fshehta nga njerëzit”, Megi Pojani

“Operacionet mbahen të fshehta nga njerëzit”, Megi Pojani

“Operacionet mbahen të fshehta nga njerëzit”, Megi Pojani

“Operacionet mbahen të fshehta nga njerëzit”, Megi Pojani

“Operacionet mbahen të fshehta nga njerëzit”, Megi Pojani

“Operacionet mbahen të fshehta nga njerëzit”, Megi Pojani

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ka përfunduar pjesa e parë e ndeshjes Ballkani-Llapi, e cila…