Meksika “pushtohet” nga karkalecat, kjo është arsyeja

08 dhjetor 2023 | 21:25

Terror është shkaktuar në Meksikë nga pushtimi i karkalecave. Imazhet e kapura në zona të tilla si Merida dhe Sinace tronditën shumë njerëz dhe u bënë virale.

Fotot e tufave të karkalecave vërshuan në rrjetet sociale, me një përdorues X duke komentuar: “Nuk do ta hap më gojën“.

Sipas raporteve të OKB-së, në një masë të madhe, ky fenomen shkaktohet nga ndryshimet klimatike, e cila krijon mungesën e ushqimit për këto insekte.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Menjëherë pas zhvillimit të Kongresit të Jashtëzakonshëm të Partisë Socialiste,…