Merita Bunjaku sjell këngën emocionuese ‘Lutjet e nënës’ (Video)

21 maj 20:05

Këngëtarja e njohur shqiptare, Merita Bunjaku, ka sjell këngën e saj më të re të titulluar “Lutjet e nënës”.

Kjo këngë iu dedikohet fëmijëve të pagjetur nga lufta e fundit në Kosovë.

Kikoni mbi: Watch this video on YouTube.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës dhe njëherësh kryetar i…