Metoda e re e mashtrimit në Whats App

12 qershor 18:16

Ekspertët e sigurisë kibernetike paralajmëronë përdoruesit e WhatsApp lidhur me ekzistencën e një metode të re të mashtrimit, që nga ana e kriminelëve kibernetikë mund të shfrytëzohet për të marrë përmbajtjet e ndryshme të llogarive të përdoruesve.

Kjo metodë e mashtrimit përdoret nga kriminelët kibernetikë që mund të anashkalojnë opsionet e integruara të sigurisë në WhatsApp, ku më pas mund të hyjnë në llogarinë e përdoruesit të WhatsApp dhe ai të mos e vërej këtë.

Këtë “lëshim” në aspektin e sigurisë e ka zbuluar kompania CloudSEk, e për ekzistencën e këtij lloji të mashtrimit ka paralajmëruar përdoruesit përmes një kumtese në Facebook.
E lidhur me këtë deri më tani nuk janë deklaruar nga kompania, që ka miliona përdorues në mbarë botën.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti ukrainas, Volodymyr Zelensky thotë se Rusia po bllokon portet…