MI: Vetëm në dy rrugë ka pas nevojë për intervenime, të tjerat të kalueshme

20 janar 2018 | 16:43

Ministria e Infrastrukturës ka treguar se cila është gjendja aktuale nëpër rrugët e Kosovës, pas reshjeve të pa ndalura të borës.

Nga kjo ministri thonë se gjendja e rrugës është e kalueshme dhe se vetëm në dy rrugë ka pas nevojë për intervenime.

“Bora është duke rene ne regjionin e Podujeve. Temperaturat janë në plus, gjendja e rrugëve është e kalueshme pa kurrfarë problemi.

Intervenime shtese ka pasur nevoje ne rrugën Kerpime – Bajgore dhe Demë Ahmeti ku ende kamioni është atje. Tjerat rrugë janë ne gjendje te mire”, thuhet nga kjo ministri.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Reshjet e borës e kanë bërë të parin e Prishtinës,…