Ministri Hasani merr mirënjohje për mbrojtjen e prodhimit vendor

23 dhjetor 2017 | 21:14

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani, ka marrë të shtunën mirënjohje për angazhimin e tij në përmirësimin e mjedisit afarist, mbështetjen e prodhimit vendor dhe rritjen e punësimit.

Kjo mirënjohje është ndarë nga Rrjeti i Organizatave Joqeveritare “AVONET”.

Në këtë ceremoni ministri Hasani ka thënë se ndjehet i nderuar për këtë mirënjohje.

“Ky vlerësim dhe nder që më keni bërë sot me shtyn të punoj edhe më shumë. Si ministër synim e kam mbrojtjen e produkteve vendore dhe gjithashtu në vendin tonë të krijojmë një klimë të përshtatshme për të bërë biznes”, ka thënë ministri Hasani.

Rrjeti i Organizatave Joqeveritare “AVONET” ndan çdo fundvit mirënjohje për kontribuuesit më të veçantë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
“El Clasico” nuk zhgënjen asnjëherë. Në përballjen e fundit ishte…