Ministri Murati për shtesat e pensioneve: Sot është realizuar pagesa më e madhe ndonjëherë

24 nëntor 22:13

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, ka njoftuar se sot realizuar pagesa e presioneve me shtesën e aprovuar nga qeveria.

Sipas Muratit kjo është pagesa më e madhe e realizuar ndonjëherë.

“Sot është realizuar pagesa e pensioneve me shtesën e aprovuar nga Qeveria.  69 milionë euro për 295 mijë përfitues, është pagesa më e madhe që është realizuar ndonjëherë!”, ka shkruar Murati në “Facebook”.

Me anё tё kёtij vendimi, pensionistët këtë muaj, pos pensionit të rregullt dhe shtesës aktuale, do tё përfitojnë nga 100 euro shtesё.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Pesë minuta pasi filloi pjesa e dytë e ndeshjes mes…