Ministri Shala vë në aksion inspektoratin që ta mbikëqyrë peshën e bukës

22 nëntor 2018 | 20:02

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ka urdhëruar të enjten inspektoratin që të dalë në terren dhe të mbikëqyr peshën e bukës në qytetin e Prizrenit.

Postimi i plotë i Shalës në llogarinë e vet në “Facebook”:

Të nderuar qytetarë

Në vazhdën e aktivitetit të Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë në mbrojtje të konsumatorit unë sot kam urdhëruar Agjencionin e Metrologjisë si dhe Inspektoratin e Tregut që të dalin në terren dhe të mbikëqyrin peshën e bukës në qytetin e Prizrenit. Ne do të vazhdojmë që të jemi në krye të detyrës në secilin rast që raportohet në MTI. Do të mbikëqyrim secilën peshë dhe kontrollojmë secilin produkt aty ku ligji na e mundëson dhe secila shoqëri tregtare që abuzon me ligjin apo tenton që ta mashtrojë konsumatorin do të ndëshkohet sipas ligjit në fuqi. E.Sh

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Muharrem Sahiti për “Epokën e re” ka thënë se kualifikimi…