Miratohet me shumicë votash buxheti i Komunës së Malishevës për vitin 2024

29 shtator 2023 | 18:03

Kuvendi i Komunës së Malishevës, sot e ka mbajtur mbledhjen e tetë të rregullt, ku në mesin e pikave të rendit të ditës, ishte edhe shqyrtimi dhe miratimi i projekt buxhetit të Komunës së Malishevës, 2024-2026, me theks të veçantë për vitin 2024. Me shumicë të votave, anëtarët e Kuvendit të Komunës së Malishevës e kanë miratuar këtë projekt buxhet, të propozuar nga kryetari i Komunës, Ekrem Kastrati, që është 19,740,806.00 Euro.

Fillimisht, kryetari Kastrati, e ka prezantuar projekt buxhetin, të cilin e ka vlerësuar, si “projekt buxhet që garanton zhvillim për Komunën e Malishevës”, ndërsa ka sqaruar se ky buxhet, për dy vite sa është në qeverisje, është rritur për rreth 4 milion.

“Ky projekt buxhet, është jo populist, por që e ndihmon zhvillimin ekonomik dhe vazhdimin e jetësimit të projektit për Malishevën Urbane, për çfarë edhe na kanë dhënë besimin qytetarët tanë, e të cilin po e jetësojmë bashkë me partnerin e koalicionit qeverisës”, ka thënë mes tjerash kryetari Kastrati, gjatë prezantimit të projekt buxhetit para anëtarëve të Kuvendit të Komunës.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK), i udhëhequr nga Kryesuesi Jetish…