Miratohet vendimi për organizimin e këshillit të ministrave për reformën e administratës publike

22 qershor 2020 | 17:40

Qeveria e Republikës së Kosovës ka miratuar vendimin për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave të Reformës së Administratës Publike si dhe strukturave përgjegjëse për koordinimin, monitorimin dhe zbatimin e strategjisë së reformës së administratës publike.

Këshilli i Ministrave për Reformën e Administratës Publike do të ketë këtë përbërje:

1. Ministri i Ministrisë së Punëve të Brendshme (kryesues);

2. Ministri i Ministrisë së Financave (anëtar);

3. Ministri i Ministrisë e Pushtetit Lokal (anëtar);

4. Ministri i Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë (anëtar);

5. Ministri i Ministrisë së Drejtësisë (anëtar); dhe

6. Zyra e Kryeministrit, këshilltar politik (anëtar).

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Legjenda e Juventusit, Alesandro Del Piero mendon se bardhezinjtë kanë…