Në 24 orët e fundit, 251 persona kanë kërkuar trajtim në Klinikën Emergjente

25 maj 14:53

251 persona kanë kërkuar trajtim në Klinikën Emergjente të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, gjatë 24 orëve të fundit.

Prej tyre, 83 janë mjekuar në Dhomën e Reanimimit (Dhoma e Kujdesit të Avancuar Emergjent), 44 raste kanë qenë kirurgjike dhe 57 raste internistike.

Gjithashtu, në këtë klinikë janë trajtuar edhe 11 persona të lënduar në aksidente trafiku.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura të…