Në Beograd sulmohen basketbollistët e Buduçnostit të Malit të Zi. I quajnë ‘shiptari’

22 prill 2019 | 20:19

Në sallen e sporteve ‘Pionieri’ në Beograd po mbretëron atmosferë e tensionuar. Bëhet fjalë për ndeshjen e serisë finale të play-off-it ndërmjet ekipit serb të Crvena Zvezdës dhe atij malazez, Buduçnosti.

Posa kanë dalë në parket malazezët, tifozët huliganë serbë i kanë fyer, gjujtur e sharë, madje i kan quajtur edhe ‘shiptari’.

Që nga njohja e Pavarësisë së Kosovës nga Mali i Zi, raportet malazezo-serbe nuk janë të mira.

Para se të fillon kjo ndeshje në një moment, disa tifozë kanë hyrë edhe në terren e që më pas basketbollistët e ekipit nga Podgorica janë detyruar të ikin në zhveshtore.

Ata janë quajtur edhe ‘shiptari’. “Vrisni shiptarët”, janë dëgjuar brohorima dhe thirrje të ndryshme nga huliganët kriminelë serbë.

Atmosferë e tensionuar ka mbretëruar edhe në ndeshjet e kaluar të zhvilluara në Podgoricë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ushqimi është shumë i rëndësishëm kur vjen fjala për udhëtime…