NË KALA TË SHKODRËS ME ALI AHMETIN DHE BEDRI ISLAMIN DY SHQIPTAR TË MËDHENJ

20 maj 2024 | 23:19

Edhe dielli i kishte në fokusin e Tij!
I kishte futur në harkun e tij magjik!
Dielli Udhëheqësin e popullit shqiptar Ali Ahmeti, e ka në projektilin e tij goditës!
Kryetarin historik të LPK-së të kohës së luftës së UÇK-së Bedri Islami, e ka në këndin e Tij të lartë e të rrezes së llavës së ngrohtësisë!
Dielli të bind me piramiden e Tij, se këta dy burra të mëdhenj të Kombit, kanë dhënë dhe kanë bërë shumë për lirinë, pavarësinë dhe çlirimin e Atdheut!
Kjo foto e madhe mbi bedenet e kalasë heroike të Shkodres, aty në atë vend kur luftëtarët heronj të gjallë, bënë qendresen titanike kur hordhitë osmane nuk e mposhten dot fortesën gjigande të Shkodres!
Foto e madhe artistike, që kohërat që do të vijnë, do ta vleresojnë, sepse aty kanë qendruar për disa çaste burra e figura të mëdha, që kontributet e Tyre për Atdheun, kanë qenë vendimtare!

Foto: Gazmir Lame

Ismet Sylejmani,
Prishtinë, 20 Maj 2021!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në një moment historik për komunitetin shqiptar në Itali, kandidati…