Në Klinikën Obstetrike Gjinekologjike kryhet një operacion i rrallë dhe i komplikuar

07 nëntor 10:24

Në Klinikën Obstetrike Gjinekologjike të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, është kryer një operacioni rrallë dhe i komplikuar.

40-vjeçares B.L., e cila ishte me infertilitet (pa fëmijë) i janë hequr 21 miomë nga mitra, duke e rujtuar mitrën, pa dëmtime.

Operacioni zgjati më shumë se katër orë dhe pacientja gëzon shëndet të mirë dhe pas trajtimit post-operativ pritet të lëshohet për në shtëpi.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Maniakët, përdhunuesit, abuzuesit me të mitur tashmë janë një fenomen…