Në Marinë të Skënderajt mbahet gala koncerti për nder të 25 vjetorit të çlirimit të Kosovës

11 qershor 2024 | 00:10

Në Marinë të Skënderajt është mbajtur gala koncert për nder të 25-vjetorit të çlirimit të Kosovës.

Në prani të qytetarëve të shumtë dhe të personaliteteve të politikës dhe të kulturës u mbajt gala koncerti kushtuar 25-vjetorit të çlirimit të Kosovës.

Të pranishëm ishin dhe bashkëshortet e ish-krerëve të UÇK-së të cilët po mbahen e gjykohen në Hagë nga DHSK. Në gala koncert kanë defiluar një mori artistësh të estradës së Kosovës dhe të Shqipërisë.

https://fb.watch/sDcBWPN9N_/?mibextid=w8EBqM

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gjatë vizitës së presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës,…