Në mungesë të kuorumit dështon mbledhja e Komisionit për Buxhet

13 mars 15:37

Në mungesë të kuorumit ka dështuar sot mbajtja e mbledhjes së Komisionit për Buxhet dhe Financa.

Pikë e rendit të ditës në mbledhjen e këtij komisioni ishin rekomandimet e grupit punues rreth pagave të Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës.

Komisioni po ashtu kishte në rend dite për shqyrtim Projektligjin për Kontrollin e Brendshëm të Financave Publike dhe amendamenteve të Komisionit funksional për Mbikëqyrjen e Financave Publike, dhe shqyrtimin e Projektligjit për Pajisjet nën Presion dhe amendamenteve të Komisionit funksional për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal.

Ne rend dite të këtij takimi ishte edhe raporti me rekomandime lidhur me Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Agjencinë Kosovare të Privatizimit.

Komisioni për Buxhet dhe Financa ka vendosur që këtë mbledhje ta mbajë nesër (e mërkurë) në orën 11:00.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministri i Shëndetësisë (MSh), Uran Ismaili, se bashku me përfaqësuesit…