Në orën 14:00 mbahet seanca për deportimin e gjashtë turqve

04 prill 2018 | 10:51

Kryesia e Kuvendit të Kosovës ka vendosur që sot të mbahet seanca e jashtëzakonshme për deportimin e gjashtë shtetasve turq, të cilët ishin drejtues dhe mësues të kolegjit “Mehmet Akif”.

Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Xhavit Haliti, ka thënë pas mbledhjes së Kryesisë se me kërkesë të 40 deputetëve është vendosur që seanca të fillojë në orën 14:00.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, në takimin e Këshilli Kombëtar…