Në Prishtinë ka filluar punën Akademia e Animacionit

24 maj 14:21

Në Komunën e Prishtinës ka filluar punën Akademia e Animacionit, në të cilën janë të përfshirë shtatënxënës të shkollave fillore dhe të mesme të Prishtinës.

Për tre muaj këta nxënës do të mësojnë për skenar (ndërtimi i tregimit), regji dhe montazh, dizajn i animacionit, principet e animacionit, bazat e softuerëve dhe audio.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar të dhënat…