Në Qendrën Rinore të Malishevës përurohet kabinetin e IT-së me pajisjet e reja

15 gusht 2019 | 11:29

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka vizituar të enjten Qendrën Rinore të Malishevës.

Ai së bashku me të rinjtë dhe vullnetarët e kësaj shtëpie rinore përuruan kabinetin e IT-së me pajisjet e reja, të cilat janë donacion i Ministrisë së Rinisë për të rinjtë e Malishevës.

“Investimet në fushën e rinisë janë investime për të tashmen dhe të ardhmen e vendit tonë”, ka thënë Gashi.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shirat e rrëmbyeshëm kanë përfshirë disa pjesë në perëndim të…