Në Selinë e PDK-së, vijojnë vizitat, deputeti Elmi Reçica mirëpret bashkatdhetarët

02 gusht 00:33

Kryetari i Komisionit për Organizimin e Partisë Demokratike në Mërgatë, njëherësh deputet i kësaj partie, z. Elmi Reçica ka vijuar me pritjen e bashkatdhetarëve në Selinë e PDK-së.

Z. Reçica ka theksuar se me kënaqësi ka mirëpritur në Seli, z. Bashkim Jasharin, Kryetar i Qendrës kulturore “OKARINA” në Malmö, profesorin e nderuar të Artit figurativ në Cité Internacional Unversite de Paris, Dess. mr. Prof.. Kushtrim Rashiti si dhe Sherif Hasanin, anëtar i Kryesisë së Qendrës Kulturore “OKARINA” në Malmö.

Po ashtu, z. Reçica priti në takim edhe z. Ali Shehollin me familje, z. Xhavit Bajraktari dhe z. Sadri Lata, të cilëve u ka uruar mirëseardhje në vendlindje dhe ju ka dëshiruar pushime të këndshme pranë familjeve të tyre.

Postimi i z. Reçica:

Në vazhdën e takimeve me mërgimtarë, pata nderin dhe kënaqësinë që të mirëpres në Selinë e Partisë Demokratike të Kosovës, Bashkim Jasharin, Kryetar i Qendrës kulturore “OKARINA” në Malmö, profesorin e nderuar të Artit figurativ në Cité Internacional Unversite de Paris, Dess.mr.prof Kushtrim Rashiti si dhe Sherif Hasanin, anëtar i Kryesisë së Qendrës Kulturore “OKARINA” në Malmö.

Mërgata jonë me punë dhe përkushtim kanë arritur majat e suksesit akademik, biznesor, kulturor dhe sportiv duke u bërë kështu faktor i rëndësishëm jo vetëm në ato shtete ku jetojnë dhe veprojnë por edhe shtyllë kryesore e zhvillimit ekonomik të Kosovës.

Po ashtu, z. Reçica ka shkruar:

Vazhdojnë takimet me mërgimtarë në Selinë e Partisë Demokratike të Kosovës.

Pata kënaqësinë që të mirëpres Ali Shehollin së bashku me familjen e tij, me ç’rast bashkëbiseduam për rolin dhe rëndësinë e mërgatës tonë, për angazhimin dhe projektin serioz të PDK-së për zgjerimin e saj në mërgatë. Gjithashtu, në Selinë e Partisë Demokratike të Kosovës mirëpritëm Xhavit Bajraktarin dhe Sadri Latën.

Iu urova mirëseardhje në vendlindje dhe iu dëshirova pushime të këndshme pranë familjeve të tyre!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Pritjet më të mëdha në vendkalimet kufitare sipas të dhënave…