Në Universitetin “Ukshin Hoti” sot mbahen zgjedhjet studentore

22 mars 2018 | 11:34

Në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, sot po mbahen zgjedhjet për Këshilla studentore të fakulteteve dhe për Parlamentin studentor.

Komisioni Zgjedhor ka bërë përgatitjet e nevojshme për mbarëvajtjen e procesit, ndërsa të gjitha votimet janë hapur në orën 8:00.

Me këtë rast u bëhet thirrje të gjithë studentëve që të marrin pjesë në zgjedhje duke e ushtruar të drejtën e tyre për të votuar dhe për të zgjedhur përfaqësuesit e tyre për dy vitet e ardhshme.

Vendvotimet janë të hapura deri në orën 18:00

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, do të mbajë sot…