Nga 1 shtatori çmimi i rrymës në Serbi rritet për 6.5 për qind

28 korrik 16:06

Edhe pse Kosova dhe vendet e tjera të rajonit po përballet me rritje të larta të çmimeve prej shumë muajsh, në Serbi nuk ishte raportuar për rritje të çmimit të energjisë elektrike.

Por, një gjë e tillë do të vendoset nga 1 shtator.

Duke filluar nga 1 shtator, çmimi i energjisë elektrike për amvisëritë dhe konsumatorët e vegjël do të jetë 6.5 për qind më i lartë.

Kësisoj çmimi mesatar për kilovat në orë do të jetë 8.144 dinarë më i lartë se çmimi aktual.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Organizata e Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës…