Nga përmbytjet dhe rrëshqitjet e dheut në Kaliforni, 13 veta kanë vdekur. /AP/

12 janar 2018 | 10:55

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Politikanët në Gjermani pas bisedimeve të shumta kane arritur një…