Punëtorët e ATK-së hyjnë në grevë me orar të plotë

26 korrik 2021 | 11:49

Sindikata e Punëtorëve e Administratës Tatimore të Kosovë (ATK) ka marrë vendim që nga dita e hënë ta vazhdojnë grevën e tyre me orar të plotë nga ora 08:00 deri në orën 16:00.

Me hyrjen në grevë do të ndërpriten të gjitha shërbimet për tatimpaguesit nga të gjitha zyrat dhe regjionet e ATK-së.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës (OEK), Berat Rukiqi, gjatë…