Nis asfaltimi i rrugëve në lagjet Hetemi dhe Halimi në Klinë të Mesme

18 maj 11:24

Kryetari i komunës së Skenderajt, Fadil Nura, ka bërë me dije se ka nisur edhe një projekt të ri, asfaltimin e rrugëve në lagjet Hetemi dhe Halimi në Klinë të Mesme.

Ai ka thënë se me këtë është duke e përmbushur dhe premtimin e dhënë para banorëve se do t’i zgjidhin së bashku të gjitha problemet që kanë.

“Përkrahësh infrastrukturës rrugore në këtë fshat, punimet i kemi filluar edhe për sanimin e defekteve në sistemin e kanalizimit në lagjet tjera, një projekt ky që kishte filluar vite më parë”, ka thënë Nura.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Zyra për media e Gjykatës Speciale përmes një komunikate për…