Nismës Socialdemokrate i bashkohen dy anëtarë të rinj

21 gusht 2019 | 17:50

Mevlide dhe Bujar Kastrati, magjistër të shkencave të ekonomisë, kanë zgjedhur Nismën Socialdemokrate për të dhënë kontributin e tyre profesional.

Ata të mërkurën janë pritur në takim nga kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Socialdemokrate, Jakup Krasniqi, i cili iu ka uruar mirëseardhje dy anëtarëve të rinj nga komuna e Kamenicës.

Krasniqi, ka thënë se Kosovës më së shumti i duhet projekti socialdemokrat i Nismës.

Ndërsa, Mevlide dhe Bujar Kastrati, kanë falënderuar Nismën Socialdemokrate, e cila sipas tyre ua ka hapur derën dhe ia ka dhënë mundësinë për të qenë aktiv në politikë.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Tayna është duke shijuar suksesin shumë të shpejtë që e…