Një kishë dhe gjurmët e një fshati të lashtë të mbuluar me ujë janë parë brenda rezervuarit të Saut në Vilanova de Sau, Kataloni, Spanjë. /AP/

21 janar 2018 | 12:04

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Papa Françesku ka bërë histori duke drejtuar një ceremoni martese…