Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

22 qershor 17:15

23.06.2022

Punime të domosdoshme për Siguri të Sistemit

Prishtinë

1

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4[kV] Ulzat 1-Hajvali (kodi:19000040167) prej orës 10:3015:30.

Vendet: Lagjja e Byçmetëve.

Arsyeja: Bartja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër 0.4kV në rrjetin e ri 0.4 kV.

Mitrovicë

1.

NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet :

NS 10/0.4kV në Stabiliment te TS Bahri Kuqi prej ores 11:00 –15:00

TS-et që mbesin pa tension janë:

TS  10/0.4 kV

Studime e Ulët-1(Rashict)

(Kodi:

73000009012)

TS  10/0.4 kV

Karaqë

(Kodi:

73000009019)

TS  10/0.4 kV

Begaj (lagja Kaqanolli-Terstena)

(Kodi:

73000009029)

TS  10/0.4 kV

TSSH-Begaj Lagja Hajra

(Kodi:

73000009032)

TS  10/0.4 kV

Studime e Epërme

(Kodi:

73000009013)

TS  10/0.4 kV

Studime e Epërme

(Kodi:

73000009011)

TS  10/0.4 kV

Studime e Ulët-3 (Gërxhalit)

(Kodi:

73000009014)

TS  10/0.4 kV

Sfaraqak i Epërm

(Kodi:

73000009015)

TS  10/0.4 kV

Gojbulë-1 (Serbet)

(Kodi:

73000009016)

TS  10/0.4 kV

TSSH-Lagja Istrefi

(Kodi:

73000009031)

TS  10/0.4 kV

Gojbulë-2 (Serbet)

(Kodi:

73000009017)

TS  10/0.4 kV

Miraqë

(Kodi:

73000009018)

TS  10/0.4 kV

Skromë-1

(Kodi:

73000009021)

TS  10/0.4 kV

Shilovicë

(Kodi:

73000009020)

TS  10/0.4 kV

Skromë-2

(Kodi:

73000009022)

TS  10/0.4 kV

Bozhlan

(Kodi:

73000009023)

TS  10/0.4 kV

Gumnishtë-1

(Kodi:

73000009024)

TS  10/0.4 kV

Gumnishtë-2

(Kodi:

73000009025)

TS  10/0.4 kV

Korollovë

(Kodi:

73000009026)

TS  10/0.4 kV

Vesekovc

(Kodi:

73000009027)

  TS  10/0.4 kV             HAXHA COMPANYSH.P.K.           (Kodi:       73000009030)

  TS  10/0.4 kV             HAXHA COMPANYSH.P.K.           (Kodi:       73000009033)

Vendet: Studime e Ulët, Karaqë, Begaj, Studime e Epërme, Sfaraqak, Gojbulë, Miraqe, Skrom, Shilovicë, Bozhlan, Korollë, Gumnishtë, Veskovec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Studime (kodi: 73000013) prej orës 11:00-11:15 dhe nga ora 15:00-15:15.

Vendet: Studime, TS Muharrem Zariqi,TS “Ariani company” te moteli, Migjeni,TSB mbi asfalt, Begaj,Moteli,Rashicet, ETC, Zjarrfikësit, Grupi i biznesit, Fabrika Ekstra, PROEX SH.P.K. Ylber. Kuraja,N.T.SH. “FLORENTI TRANS”,Ariani Company-Afër Kishës.

Arsyeja:Krijimi i kushteve të punes pa tension, largimi i siguresave TM.

3

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

TS 10/04[kV] TS Moteli (kodi: 73000013029) prej orës 11:00- 15:00.

Vendet: Ts Moteli.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e ndërprersit 0.4kV.

4

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehen TS-at:

TS 10/04[kV] TS Kuqicë (Selimi) (kodi: 74000012018) prej orës 10:00- 14:00.

TS 10/04[kV] TS Kuqicë-Smajli (kodi: 74000012019) prej orës 10:0014:00

TS 10/04[kV] TS Kuqicë-Hasani (kodi: 74000012020) prej orës 10:0014:00.

TS 10/04[kV] TS Kuqicë TSSH (kodi: 74000012021) prej orës 10:0014:00.

TS 10/04[kV] TS Klinë Hamza (kodi: 74000012017) prej orës 10:0014:00.

Vendet: Kuqicë, Klinë Hamza.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i shtyllave, kontrollimi i nivelit ti vajit, ndërrimi i siguresave të TM.

Pejë

1

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Vrella (kodi: 54000002) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Cerrcë,Lubozhdë,Vrellë,Stupe

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, rregullimi i ndërpreresit të fuqisë.

2

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Lumbardhi (kodi: 53000005) prej orës 11:0015:00.

Vendet: Lluka e Epërme, Llukë Gecaj, Pozhari, Glloxhan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel, Maznik.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i tri shtyllave TM lokacioni Lumbardh.

3.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Gllareva (kodi: 52000009) prej orës 08:00-08:30 dhe nga ora 11:00-11:30.

Vendet: Dresniku, shkolla, Benita kompani, Gllareva1, Veselajt 2,3,4, Morinët 5 shkolla, Rixheva1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërxha, Çabiqi1,2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, Mirusha transport, Lagjja:Buzhala.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave TM.

4.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

TS 10/04 [kV] Lagjja Haxhaj (kodi: 52000009053) prej orës 08:00- 11:00.

Vendet: lagj.Haxhaj

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, rregullimi i kabllos të TM.

Ferizaj

1

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Jezerci (kodi: 40042003) prej orës 10:00 – 15:00.

Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizneset private.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, vendosja e ndarësit linjor 10kV.

Prizren

1

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Restelica (kodi: 30036002) prej orës 09:0016:00.

Vendet: Lubovishte, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

24.06.2022

Punime të domosdoshme për Siguri të Sistemit

Ferizaj

1.

Nga  NS 110/35/10kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet dalja 35kV – H05:

NS 35/10kV Kaqaniku – H06 (kodi 400430) pa tension mbesin daljet 10kV nga ora 11:00 deri 14:00.

Vendet: Rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Agim Bajraku, Dushkaja, Emin Duraku, Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Ismajl Qemajli, Ismajl Raka, Skendërbeu dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë) si dhe një pjesë e Kaçanikut, Agim Bajrami, Emin Duraku (një pjesë), Ismajl Raka, Ramadan Agushi dhe UÇK, Demush Bilalli, Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismai Qemajli (një pjesë), Ismajl Raka, Lagja e Re, Migjeni dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë).

Fshatrat: Biqec, Bob (një pjesë), Dubravë, Dushkaja, Kovaçec, Kukaj, Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Nikaj, Rekë, Soponicë, Tusha, Trimor (Kovaçec) (një pjesë), vajë, Kotlinë, Lumëbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë, Bajnicë (një pjesë), Begrancë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Qardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, eleminimi i pikave të nxehta në izolatorë përcjellës të ardhjes.

24.06.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 35/10 [kV] Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llapushniku (kodi: 16023003  ) nga ora 09:0009:30 dhe nga 12:30-13:00.

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik, Kleçkë e Re.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave TM.
 

NS 10/0.4[kV] që do të mbesin pa tension nga ora 09:00 deri 13:00 janë:

NS 10/0.4[kV] Vuqak

Kodi:16023003060)

NS 10/0.4[kV]  Gjurgjicë trafo e  vjetër.

Kodi:16023003061)

NS 10/0.4[kV] Gjurgjicë trafo te Shabani

Kodi:16023003062G

NS 10/0.4[kV] Gjurgjicë Morine e Uët

Kodi:16023003161)

NS 10/0.4[kV] Orllat Bujup trafo e vjetër

Kodi:16023003052)

NS 10/0.4[kV] Orllat Bujup te Kurumët

Kodi:16023003053)

NS 10/0.4[kV] Orllat Bujup te Afrimi

Kodi:16023003055)

NS 10/0.4[kV] Orllat mahalla e Xamisë te Qallakët

Kodi:16023003064)

NS 10/0.4[kV] Bujupët-Kodralit ZPRR 2016

Kodi:16023003198)

NS 10/0.4[kV] Terpez trafo e vjetër

Kodi:16023003068)

NS 10/0.4[kV] Tërpez te shkolla

Kodi:16023003069)

NS 10/0.4[kV] Tërpez te Lahovit

Kodi:16023003070)

NS 10/0.4[kV] Sabit Kleçka

Kodi:16023003176)

NS 10/0.4[kV]

Kodi:16023003247)

NS 10/0.4[kV] Orllat  Bytyqët- trafo e vjetër

Kodi:16023003065)

NS 10/0.4[kV] Orllat  Bytyqët e pompës së benzinit.

Kodi:16023003067)

NS 10/0.4[kV] Lagjja Bytyqi-Orllat

Kodi:16023003192)

NS 10/0.4[kV] Bytyqet e reja( Bashkinvestim).

Kodi:16023003215)

NS 10/0.4[kV] Hasan Gashi “GURBARDHI”shpk

Kodi:16023003199)

NS 10/0.4[kV] Shpk “Graniti&Co”-Kleçkë

Kodi:16023003229)

NS 10/0.4[kV] “Joni Fix”-Sami Zogaj

Kodi:16023003243)

NS 10/0.4[kV] Gani S Krasniqi

Kodi:16023003246)

NS 10/0.4[kV] Negrovc Llokma

Kodi:16023003056)

NS 10/0.4[kV] Negrovc te shkolla

Kodi:16023003057)

NS 10/0.4[kV] Negrovc te Pllavit

Kodi:16023003058)

NS 10/0.4[kV] Negrovc te Vargi

Kodi:16023003059)

NS 10/0.4[kV]

Kodi:16023003244)

NS 10/0.4[kV] Berishë te antenat

Kodi:16023003071)

NS 10/0.4[kV] Novosellë trafo e vjetër

Kodi:16023003072)

NS 10/0.4[kV] Novosell trafo e re

Kodi:16023003073)

NS 10/0.4[kV] Divlak

Kodi:16023003074)

NS 10/0.4[kV] Kleçkë e Re

Kodi:16023003194)

NS 10/0.4[kV] Orllat Bujup te Kryqi

Kodi:16023003054)

NS 10/0.4[kV] Orllat Mahalla e Xhamisë tr.vj. te xhamia

Kodi:16023003063)

NS 10/0.4[kV] Orllat Shkolla e Re

Kodi:16023003160)

NS 10/0.4[kV] Foniqët

Kodi:16023003175)

 

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik, Kleçkë e Re.

Arsyeja:  Vendosja e konzollave dhe shtrirja e përçuesëve dhe energjizimi i rrjetit të ri 10kV.

 

                                                                                  Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

NS 35/10 [kV] Gjakova I do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Meje 1 (Lapidari) (kodi: 80080006130) prej orës 09:00- 17:00.

NS 10/0.4kV[kV] TS Shishmon I rrafshët 2 (kodi:80080006032prej orës 09:00- 17:00.

NS 10 0.4kV [kV] TS Dallashaj (kodi:80080006137)  prej orës 09:0017:00.

Vendet: Mejë 1,Shishmon i rrafshët, Dallashaj

Arsyeja: Kyçja e konsumatoreve të rinj.

24.06.2022

Punime nga Palët e Treta

Gjilan

1.

Nga NS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Germova (kodi:61067003) nga ora 10:00-10:30 dhe 16:30-17:00.

Vendet: Fshatrat: Gërmovë, Goshicë, Sadovinë e Jerlive dhe Verban.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave TM.

2.

Nga NS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Plastika (kodi:61067003039) nga ora 10:00-17:00.

Vendet: Fabrika e plastikës, konsumator te lidhur ne kete TS.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas PEE dhe projektit të aprovuar, montimi i ndarësit të TM.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Fabrika e shpuzës dhe dyshekëve Comodita po merr pjesë si…