Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

20 shtator 17:01

Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

22.09.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

 1.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja – LP 10kV Qyteti – Mazgit (kodi: 15019001) prej orës 09:00 deri 14:00

Vendet: Mazgit te Tyrbja, Prestreshët, Boshnjakët, Klinakët, Ujësjellësi, Berishët dhe Fakulteti i Gazetarisë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

 Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qirezi (kodi: 74000004) prej orës   09:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë dhe Godancë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

1.

Nga NS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja LP 10kV Zallaqi (kodi 50052003prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bllagaq, Dobrushë (një pjesë), Drejë, Zhabllaq (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Koshë (një pjesë), Oprashkë, Osojanë, Prekallë (një pjesë), Shalinovicë, Trubohovc, Tuqep, Zabllaq dhe Zallq.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi shtyllave, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10 kV Malishevë  do të ndërprehet:

LP 10kV Banja (kodi: 82082008) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: rruga 602 Gjergj Kastrioti – Skenderbeu dhe fshatrat: Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga TS 110/35/10[kV] Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV]  Pataçani (kodi: 82000001) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm,  Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

Arsyeja:  Mirëmbajtje preventive.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Restelica  (kodi: 30036002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

2.

Nga NS 110/10 [kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Korisha  (kodi:31000010) prej orës 09:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Korishë, Lubizhdë dhe një pjesë e fshatit Lutogllavë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

1.

NS 35/10[kV] Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Pylltaria (kodi: 40043004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: 2 Korriku, Demush Bilalli, Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismajl Qemajli (një pjesë), Ismajl Raka, Lagja e Re, Migjeni dhe UÇK; fshatrat: Drenogllavë (një pjesë), Dushkaja (një pjesë), Gjurgjedell, Korbliq, Llanishtë dhe Runjevë si dhe një pjesë e Kaçanikut.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe  izolatorëve.

2.

TS 35/10kV Shterrpca do të ndërprehet:

Dalja 10kV Brodi-Gotovusha  (Kodi:40044005) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovce (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushice dhe Viqë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

NS 35/10 [kV] Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Kufca (kodi 60061006) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Dragancë, Kufcë, Kufcë e Epërme, Kufcë e Ulët, Makresh i Epërm, Makresh i Ulët, Mellc (një pjesë), Stanishor dhe Strazhë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, përforcimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

22.09.2022

Punime në projekte investive

 Gjakovë

1.

Nga TS 35/10[kV]  Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dobroshi (kodi: 80080007) prej orës  09:00  deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë,  Dobrosh, Hereç,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubull; rrugët:Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa, Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Projekte investive,  vendosja e përçuesve.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalje 10 kV Caralluka (kodi: 82082001) nga ora 09:00 deri 10:00 dhe nga ora 16:00 deri 18:00

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.606 Pavarësia (1 konsumator), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

TS.10/04 kV Caralluka 3 (kodi: 82082001017) nga ora 09:00 deri 18:00

Vendet: TS.Caralluka 3

Arsyeja: Shtrirje e përçuesve, montimi i izolatorëve, projektet investive.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

DaljaLP10(kV) Likovci (kodi: 74000001) nga ora 08:30 deri 09:00 dhe nga ora 16:00 deri 17:00   

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë, Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

TS.10/04 kV Obri-Asllani (kodi: 74000001032) nga ora 08:30 deri 17:00

Vendet: TS. Obri-Asllani.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit, ormanit të tensionit të ulët dhe montimi i ndarësit linjor.

22.09.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.26 Nexhmi Mustafa (kodi: 11000009) nga ora 09:00 deri 09:05 dhe nga ora 15:55 deri 16:00

Vendet: Tophanja, pjesa afër Tjegullores dhe rr.Vushtrrisë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS. 10/04 kV Nexhmi Mustafa 1 (kodi: 11000009037) nga ora 09:00 deri në  ora 16:00

Vendet: rr.Çajupi.

Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elekro-energjetik.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/6 kV Han I Elezit  do të ndërprehet:

DaljaLP6(kV) Paldenica (kodi: 42000004) prej orës 09:00  deri në ora 13:30

Vendet: rrugët: Adem Jashari (një pjesë), Elham Curri (një pjesë), Hani Elezit (një pjesë), Hysen Suma, Imer Vila, Imri Curri, Kalimi Kufitar (një pjesë); fshatrat Dimcë, Dromjak (një pjesë), Kashan dhe Paldenicë.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës dhe konzollave, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Vetëm pak ditë pasi u eliminua mes lotësh nga grand…