Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

02 nëntor 17:01

Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

03.11.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Narcisi (kodi: 40044006) prej orës10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Hotel Narcisi.

Arsyeja: Evitim rreziku – prerja e dy lisave të cilët prekin në përçues të linjës 10 kV.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lushta (kodi: 70000015) prej orës10:00 deri në ora 11:30

Vendet: Broboniq 1,2,3, Koprivë, Gradevc, Lushtë dhe Pompat e ujit.

Arsyeja: Për siguri – shqyrtimi i  TS Koprivë-70000015003.

04.11.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilani

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kufca (kodi: 60061006nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i Ulët dhe i Epërm dhe Draganci i Vjetër.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, përforcimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Mitrovicë 

1.

NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 20kV Runiku (Kodi: 74000005) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bajë, Çiatk, Qubrel, Kastriot (një pjesë), Klinë e Epërme (një pjesë), Kllodernicë, Kostërc, Kotorr, Leqinë, Padalishtë, Pemishtë, Radishevë (një pjesë), Runikë, Runikë – Lagjja: Kapllan Ahmeti, Dëshmorët e Kombit, Dardania, Dautaj, Miftaraj, Lagjja e Re, Misiraj, Sejdiu, Shtruhera, te Kisha dhe te Xhamia, Suhogërll dhe Vitak.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, rregullimi i ndarësve nëtrafo-shtylla.

Prizren

1.

NS 110/10  kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV  Hoqa e qytetit (kodi: 30035005)  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet:Zhur,Vlashnjë,Poslishtë.Nashec,Muradem,Lubiqevë,Leskovec,Kobajë,Jeshkovë,Hoqë e Qytetit,Grazhdanik,Billushë; afariste: Resturant “Keshtjella”,”Pompa Benxines Zhuri”,Betonjera “Vëllezërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit” dhe Vlashna “Fanaj Petroll”.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar).

Prishtinë

1.

Nga NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (kodi: 14000010) nga ora 10:00deri në ora 15:00

Vendet:  fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve dhe ndërrimi i transformatorit energjetik dhe rritja e kapaciteteve transformuese.

2.

Nga TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Batllava (kodi 14015001prej orës 10:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i transformatorit energjetik, rritja e kapaciteteve transformuese.

3.

Nga NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lumi i Madh-Prugovc (kodi: 15019008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Raskova, Bakshia, Mulliri Prugovc ,Berishët, Arena restorant, Plashnik Prugovc, Vehbi Pllana privatate, Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët dhe Lumi i Madh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

4.

Nga TS 35/10kV Koliqi Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koliqi (kodi: 14016002) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni

Gjakovë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qendra (kodi: 81000002) prej ores10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Ibra, Ferhat Binishi (një pjesë), Ismail Qemali  (një pjesë),  Marin Barleti, Mazllum Lakuci, Mbretëresha Teuta, Nënë Tereza, Përmet Vula (një pjesë), Petro Nini Luarasi, Rruga Tirana, Skënderbeu (një pjesë), Tefik Çanga dhe Vëllezërit Frashëri.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bellanica (kodi: 82082005) prej orës09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik, Temeqinë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

 1.

Nga  TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV KFOR-i Pejë  (kodi 500550) dhe pa tension mbetet 1 daljet 10kV prej orës 11:00  deri në ora 15:00.

Vendet: KFOR-i Italian në Bellopojë.

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

2.

Nga NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja LP 10kV Ledinat (kodi: 53000001) prej orës 09:00deri në ora 14:00      

Vendet: fshatrat: Baballoq, Beleg, Carabreg i Ulët (një pjesë), Carabreg i Epërm (një pjesë), Dubravë (një pjesë),  Gramaqel, Irzniq, Ledina, Llukë e Epërme (një pjesë) dhe Prekollukë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gotovusha-Brodi (kodi: 40044005) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e Shtërpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e Ulët, Biti e Epërme, Shushiqë, Paloj, Gotovushë, Drekoci, Viqë, Firaj dhe Brod.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

04.10.202

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Zhegrova te banesat e kuqe (kodi: 73000001013) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Objekti Zhegrova.

Arsyeja: Projekte investive, demontimi i kthinave ekzistuese 10 kV dhe montimi i kthinës modulare me gaz.

04.10.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

NS TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Albatros Company (kodi: 19000035276) nga ora 10:0014:00

Vendet: Objekte Albatros.

Arsyeja: Punët qe duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka reaguar ashpër për rrahjen…