Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

04 nëntor 16:55

05.11.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7

NS 10/04(kV) Matiqan 4  (kodi: 19000079007) nga ora 09:00 deri ora 14:00

Vendet: Lagjja afër Restaurant Villa Piknikut –   Zona Matiçani 4

Arsyeja: Punime në rregullimin e tensionit te konsumatorët.

2.

NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

LP 10kV Sharban (kodi: 14016003) nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet: Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

05.11.2022

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

NS 110/10[kV] Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Loxha (kodi: 51000008)  nga ora 12:00 deri 12:30

Vendet: fshatrat: Graboc, Lubeniq, Loxhë, Raushiq, Raushiq i Ri (një pjesë), Strellc i Epërm, Zagermë (një pjesë) dhe Zllopek (një pjesë), si dhe një pjesë e rrugës Dardania 2.

Arsyeja: Demontimi i trafoshtyllës ekzistuese.

06.11.2022

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Dardanija (kodi: 51000004)  nga ora 11:00 deri në 16:00

Vendet: Benzines Raushi, Tregu Raushiq, Jasiqi2, Jasiqi1, Banja, Mulliri Jusaj, Molika kontroll teknik Jakup Beqaj,  Asfallti, Ideal Vokshi, Te Billepoja, Dardania2, Dardania1, Dardania7 dhe Dardania 4.

Arsyeja: Punime sipas projektit të aprovuar dhe sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Ferizaj

1.

NS 35/10kV Ferizaji 2 do të ndërprehet:

TS – 10/04(kV). ” 1 – Maji ” (kodi: 40041039001)  nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Sheshi ,,Madeline Albraight ‘’, rr. Richard Powell, Seidi Seidiu, 12 Qershori dhe Isak Sadiku.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

07.11.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

 

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10(kV Martiraj (kodi: 73000009) nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Rrugët: Bahri Kuqi, Ismajl Qemajli  (një pjesë). Fshatrat: Begaj, Gojbulë, Gumnishtë, Karaçë, Novosella e Begut  (një pjesë), Shilovicë, Skroma, Studime, Studime e Ulët dhe Studime e Epërme. Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  vendosja e shtyllave 10kV, shtrëngimi i përçuesve.

Pejë

1.

Nga  NS 35/10[kV] Gurakoci do të ndërprehet:

Dalja 10(kV Zallqi  (kodi: 50052003)  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Fshatrat: Bllagaq, Dobrushë (një pjesë), Drejë, Zhabllaq (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Koshë (një pjesë), Oprashkë, Osojanë, Prekallë (një pjesë), Shalinovicë, Trubohovc, Tuqep, Zabllaq dhe Zallq.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

2.

Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

LP 10kV Maja e Zezë (kodi: 50051007) nga ora 13:00 deri 15:00

Vendet: Gjimnazi, Kisha Ortodokse, Lidhja rezerve TS-7/2, KFOR-i italian, KFOR-i argjentinas.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, shtrirja e kabllos së tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Shkolla  Fillore (kodi: 52000012007) nga ora 11:00 deri 13:00

Vendet: Konsumtorët të cilët furnizohen me TS Shkolla fillore – qytet.

Arsyeja: Evitim rreziku, montimi i bazave të sigurisë, shkarkimi i daljes së mbingarkuar.

Prizreni

1.

Nga  NS 35/10[kV] Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Dobrusht Gorozhup (kodi: 30035008) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Dobrushtë, Gorozhup dhe Planejë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive   (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, ndërrimi i transformatorëve të  mbingarkuar).

2.

Nga NS 35/10[kV] Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

LP 10[kV] Rapqa (kodi: 30036009) prej orës 09:00  deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

Nga  TS 110/35/10kV Rahoveci (H02 dhe H03) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Malisheva (H05) dhe NS 35/10kV Xërxe (H01) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 11:00  deri ne ora 15:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator), 610 Hisni Mazreku (1 konsumator), 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator), Spitali i Qytetit në rrugën 608 Hamdi Berisha, 535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Uiliam Uoker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skënderbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku. 612 Uiliam Uoker;  fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumator) dhe Senik (1 konsumator), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), 605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), 557 Bedri Berisha (1 konsumator); Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës, Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë, Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë, Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë, Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë, Banjë, Bellanicë dhe Gajrak. Fshatrat: Gexhë, Radostë, Ratkoc dhe Xërxe, Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc, Bellacërkë, Berjakë dhe Sapniq (një pjesë) dhe Radostë.Pa tension mbesin edhe Silosi I dhe Sillosi II, Lami Glas dhe  18 Nentori.

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

2.

Nga NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

LP 10kV Skivjani (me kod: 80080009) prej orës 09:00  deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Janosh, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë, Palabardhë, Plançor, Skivjan dhe Zhdrellë (1 konsumator); rrugët: Dedë Gjon Luli (1 konsumator) dhe Pashko Vasa (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

 

Nga TS 110/35/10[kV] Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV]  Pataqani (kodi: 82000001) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm,  Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

Arsyeja:  Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Prishtinë

1.

Nga  NS 35/10[kV] Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10(kV Breznicë  (kodi: 15019009 ) nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet:  fshatrat: Breznicë, një pjese e fshatit  Lebanë si dhe një pjesë e fshatit Prugovc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar, konsumatorët e fshatit Lebanë.

Nga TS 35/10 kV Fushë- Kosovë  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bardh i Madh   (kodi:15018018 ) prej orës 09:00  deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhes, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shtime (kodi: 41046003) nga ora 10:00 deri në ora  12:00

Vendet: Shtimja, Lagjja e Pajtimit dhe  Godanc i Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, rritje e fuqisë së trafostacioneve të mbingarkuar.

2.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

LP 10kV Rashinca (kodi: 41046001) nga ora 13:30 deri 16:00

Vendet: Davidovci, Rashinca Muzeqina, Vojnovci dhe Gjergjaj.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, rritje e fuqisë së trafostacioneve të mbingarkuar.

3.

TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koshare   (kodi: 41046005) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Gllavicë, Koshare, Lagjja e Salihajve (Poredime) (një pjesë) dhe Lubovci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

Nga NS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Slivovë (me kod: 60024003) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Artanë-Llabjan (një pjesë), Artanë (një pjesë), Bostan, Brus (një pjesë), Dragoc, Kukavicë, Gelmivad (një pjesë), Izvor, Koznicë, Llabjan, Llajshevc, Manishnicë, Parallov (një pjesë), Prekovc, Vlasali dhe Zebinc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me te betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, përforcimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

2.

NS 110/10 [kV] Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Bresalci (kodi 63000010) prej orës 09:00  deri në ora 14:00

Vendet: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe  Zhegovci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

07.11.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

NS 35/10[kV] Gjakovë I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Cermjani  në SSH Cërmjan nga ora 08:00 deri 17:00

NS 10/0.4[kV] të cilët mbesin pa tension:

NS 10/0.4[kV]  Zhabel-2                   (Kodi:80080012034)

NS 10/0.4[kV]  IPKO                                 (Kodi:80080012036)

NS 10/0.4[kV] Rashkoc 2                          (Kodi:80080012038)

NS 10/0.4[kV] Grgoci 1                    (Kodi:80080012308)

NS 10/0.4[kV] Gergoci 2                  (Kodi:80080012309)

NS 10/0.4[kV] Zhabel plak     (Kodi:80080012310)

NS 10/0.4[kV]  Zhabel-1                            (Kodi:80080012311)

NS 10/0.4[kV] Bardhaniq       (Kodi:80080012313)

NS 10/0.4[kV] Bare e madhe            (Kodi:80080012314)

NS 10/0.4[kV] Shqiponjë 1              (Kodi:80080012315)

NS 10/0.4[kV] Shqiponjë 2              (Kodi:80080012316)

NS 10/0.4[kV] Krelan 1                   (Kodi:80080012317)

NS 10/0.4[kV] Krelan 2                    (Kodi:80080012318)

NS 10/0.4[kV] Krelan 3                    (Kodi:80080012319)

NS 10/0.4[kV] Krelan 4                    (Kodi:80080012504)

Vendet: Zhabel, Rashkoc, Gërgoc, Bardhaniq, Bare e Madhe, Shqiponjë dhe Krelan.

Arsyeja:  Projekte investive, punime në projektet investive Lot 11 Gjakove Feeder 2.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kabllat (kodi: 73000001) prej orës 09:00 deri 14:00

Vendet: Qyteti, policia dhe qendra.

Arsyeja: Projekte investive, demontimi i kthinave ekzistuese 10 kV dhe Montimi i kthinës modulare me gaz, 20 kV630A 20 kA .

07.11.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

NS TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Albatros Company (kodi: 19000035276) nga ora 10:00 – 14:00

Vendet: Objekti Albatros.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

 

08.11.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

Nga  TS 110/35//10kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

TR 1 (H09) dhe TR 2 (H01) dhe TR 3 (H05), TR 4 (H06) – Gjilani 1, Gjilani I dhe Gjilani II – dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 35/10kV  prej orës 11:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Rrugët: Afrim Zhitia, Agim Rashiti, Ahmet Gashi (një pjesë), Avdullah Presheva, Evlia Çelebia, Isa Kastrati (një pjesë), Reshat Ymeri, Rexhep Mala, Dervish Cara (një pjesë), Dheu i Bardhë, Fatmir Ibishi (një pjesë), Gjergj Fishta (një pjesë), Gjon Buzuku (një pjesë), Isa Kastrati (një pjesë), Lekë Dukagjini (një pjesë), Memin Beqiri, Molla e kuqe (një pjesë), Qamil Bala (një pjesë), Vëllezërit Frashëri (një pjesë) dhe Gjon Buzuku (një pjesë), Abdullah Tahiri, Brigadat e Uçk-së (një pjesë), Bujanovcit (një pjesë), Gjinollët (një pjesë), Halim Aga, Mehmet Akif Ersoy, Marie Shllaku, Reshat Ymeri, Enver Miftari dhe Xhorxh Vashingtoni, Mulla Idrizi, Arbëria, Bajram Llovca, Edit Durham (një pjesë), Elena Gjika (një pjesë), Gursel Bajram Sylejmani (një pjesë), Ibrahim Temo, Martirët e Gjilanit (një pjesë), Xheladin Kurbaliu (një pjesë), Zabeli i Sahit Agës, Pjesë e rrugës së Bujanovcit, Hidrosistemi  në fshatin Përlepnicë, Fabrika e baterive I.28 Nëntori (një pjesë), Ali Hulugrica (një pjesë), Fatmir Ibishi, Fehmi Agani, Hasan Tasini (një pjesë), Memin Beqiri, Metush Krasniqi, Rukije Haliti, Shyt Mareci, Te Bazeni, Vëllezërit Llozana dhe Poredinë (Lagjeja Poredinë), 8 Nëntori, Adem Jashari (një pjesë), Ali Hadri (një pjesë), Isa Kastrati, Isuf Kiki (një pjesë), Kadri Halimi (një pjesë), 15 Qershori, Abdullah Presheva, Rexhep Dajkoci (një pjesë), Dardania, Fatos Limani (një pjesë), Haki Myderizi (një pjesë), Halim Orana (një pjesë), Haqif Tetova, Kadri Halimi (një Ramiz Sadiku (një pjesë), Rexhep Dajkovci (një pjesë), Sadik Sadiku, Sadullah Brestovci (një pjesë), Vëllezërit Baftiu (një pjesë) dhe Zija Shemsiu, Gllama (një pjesë), Stanishorit (një pjesë) Esat Berisha (një pjesë) dhe Mulla Idrizi (një pjesë), Bulevardi i Pavarësisë, Esat Berisha (një pjesë), Gjinollët (një pjesë), Makfire Deda, Skënderbeu dhe Xhemë Topalla, Adem Jashari, Gjinollët, Muharrem Kurteshi, e Malishevës (një pjesë), Mulla Idrizi dhe Tregu i Gjelbërt, Esat Berisha (një pjesë),Hamdi Kurteshi (një pjesë), Muharrem Kurteshi, Vëllezërit Maliqi (një pjesë) Elez Agushi, Esat Berisha, Urim Mehmeti, Xhevat Ajvazi, Demush Shabani Arkatana dhe Gurthyesi Cufa Com Sh.P.K., ), F. e Radiatorëve, Fabrika e Tekstilit I, Fabrika e Tekstilit II-Albimi, Fabrika e Tekstilit III,

Fshatrat: Dragancë, Kufcë, Kufcë e Epërme, Kufcë e Ulët, Makresh i Epërm, Makresh i Ulët, Mellc (një pjesë), Stanishor dhe Stazhë, Përlepnicë, Bunari i Përlepnicës, Kodra e Përlepnicës, Muhaxherët e Përlepnicës, Kmetoc, Kosaqë dhe Shillovë, Velekincë, përfshirë edhe Velekincë e Epërme dhe e Ulët, Pjesë e fshatit Velekincë dhe Zabeli i Sahit Agës, përfshirë edhe stacionin e pompave të ujit, thertoren dhe Fluidin, Bilincë, Inatoc (një pjesë), Llovcë, Malishevë, Malishevë e Poshtme, Pograjë, Sllubicë (një pjesë), Stublinë, Uglar dhe Zabeli i Sahit Agës, Bukovik, Capar, Dobërçan, Kufcë e Poshtme (një pjesë), Malishevë, Malishevë e Poshtme, Malishevë e Epërme dhe Vërbicë e Kmetocit.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

LP 10kV Stublla (kodi: 61067001)  nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Gërnçar, Gjylekar (një pjesë), Goden (një pjesë), Lubishtë (një pjesë), Podgorc, Ramnishtë, Stubull e Epërme, Stubëll e Poshtme dhe Vërbovc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

TS 35/10 kV Shupkovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kqiqi (kodi: 70000102) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Cërnusha (një pjesë), Shupkovcë, Kçiq, Kçiq i Madh, Kçiq i Vogël, Rekë (një pjesë), Shupkovcë, Smrekovicë dhe Zasellë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  vendosja e shtyllave 10kV, shtrëngimi i përçuesve.

NS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

LP 10[kV] Maxhunaj (kodi: 73000011)  nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: fshatrat: Brezhnicë (një pjesë), Ceceli, Dumnicë, Dumnicë e Ulët, Dumnicë e Mesme, Dumnicë e Epërme, Zagori (një pjesë), Maxhunaj, Nadakovc (një pjesë), Pestovë, Ropicë, Samadrexhë, Sllakovc dhe Vilanc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

Nga TS 110/10kV Klina të ndërprehet:

LP 10kV Mahalla me (kod: 52000103) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Rrugët: Eqrem Qabej (një pjesë), Faruk Elezi (një pjesë), Jusuf Gërvalla (një pjesë), një pjesë e Klinës, Lidhja e Prizrenit, Mahalla, Shote e Azem Galica (një pjesë), Ulqinit (një pjesë), dhe Zenel Hajdini (një pjesë) si dhe një pjesë e fshatit Tikëvesh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  ndërrim i transformatorëve të mbingarkuar.

Nga NS 35/10[kV]  Klina do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Jagoda  (kodi:52000105) nga ora 11:00 deri 13:00

Vendet: fshatrat: Budisallc, Jagodë, Krushevë e Madhe (një pjesë), Lutogllavë, Rudicë (një pjesë), Stupë dhe Trestenikë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  ndërrim i transformatorëve të mbingarkuar.

3.

TS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gremniku   (kodi: 52000011) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Dollc, Gremnik, Kpuz, Perlina, Perqevë, Qeskovë, Qupevë, Qupevë e Ulët, Qupevë e Epërme, Rastok (një pjesë), Sferkë, Sferkë e Gashit dhe Volljakë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

Nga TS 35/10[kV] Zhur do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Poslishta (kodi: 30035006 )  nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 35/10[kV] Prizreni III do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Skënderbeu (kodi: 30032006) nga ora 11:30 deri 14:00

Vendet: rrugët: 103 Jusuf Gërvalla, 104 Bingeni, 105 Bekim Berisha-Abeja, 16 Brigada 125, 18 Fehnmi Ibrahimi, 113 Rifat Ukimeri, 115 Joni, 119 Azem Bejta (një pjesë), 12 Dëshmorët e Prekazit (një pjesë), 122 Xhemil Fluku, 139 Reshat Karjagdiu (një pjesë), 143 Hasan Prishtina (një pjesë), 152 Zahir Pajaziti (një pjesë), 153 Xhemë Gostivari, 154  Gjirokastra (një pjesë), 155 Vëllezërit Frashëri (një pjesë), 156 Rexho Bajraktari (një pjesë),  157 Paqja, 158 Xheladin Hana (një pjesë), 159 Avni Rrustemi (një pjesë), 160 Ardianët (një pjesë),  162 Pazari i ri (një pjesë) dhe 163 Xhavit Ahmeti (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i grupeve matëse dhe QS.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja – LP 10kV Qyteti – Mazgit (kodi: 15019001) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Mazgit te Tyrbja, Prestreshët, Boshnjakët, Klinakët, Ujësjellësi, Berishët dhe Fakulteti i Gazetarisë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

2.

Nga NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lumi i Madh-Prugovc (kodi: 15019008) nga ora 11:30 deri 15:00

Vendet: Raskova, Bakshia, Mulliri Prugovc, Berishët, Arena restorant, Plashnik Prugovc, Vehbi Pllana privat, Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët dhe Lumi i Madh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:

LP 20kV Drenicës (kodi: 41048001) nga ora 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Një pjesë e Rrezez( Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shalë dhe  Krojmir.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, rritje e fuqisë së trafostacioneve të mbingarkuar.

2.

NS 35/10 [kV] Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kaçaniku i Vjetër me (kodi: 40043007) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bajnicë (një pjesë), Begracë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Çardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

08.11.2022

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qytet e fshatra  (Kodi: 73000003) nga ora 09:00  deri 14:00

Vendet: rrugët: Adnan Shyti, Ahmet Selaci, Arsim Tahiri (një pjesë), Avni Rrustemi, Basri Beqiri (një pjesë), Drini i Bardhë (një pjesë), Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Gjergj Kastrioti Skenderbeu, Hamdi Gashi (një pjesë), Haxhi Zeka (një pjesë), Faruk Beqiri (një pjesë), Sahit Avdyli (një pjesë) dhe Shote Galica; fshatrat: Banjska, Dobërllukë, Kçiq i Madh, Pasomë, Sllatinë, Smrekonicë dhe Tërllabuç.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i kozollave, shkarkueseve dhe izolatorëve nën largpërçuesin ekzistues.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Avokati i Kadri Veselit, Ben Emmerson, ka adresuar kritika në…