Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

30 nëntor 16:42

01.12.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Sllovia (kodi: 41000003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë, Sllovi, Smallushë, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (bartja e rrjetit  të tensionit të mesëm në shtylla të reja  të betonit.

02.12.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Caralluka (kodi: 82082001) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.606 Pavarësia (1 konsumator), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Projekte investive, shtrirje e përçuesit dhe montimi i izolatorëve.

2.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ponosheci (kodi: 80080006) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja: Projekte investive,  ndërrimi i transformatorit në fshatin Jahoc.

Nga TS 35/10[kV] Malisheva do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS NGUCAT (TE SABITI) (kodi: 82082005037) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS 037 Ngucat te Sabiti.

Arsyeja: Projekte investive, shtrirja e kabllos në trasenë ekzistuese.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Turiqevci (kodi: 74000006) prej orës 08:30 deri në ora 17:00

Vendet: Llausha, Rakinica, Kopiliq i Epërm, Kllodernica, Turiqefc, Buroj, Vojnik, Izbica, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe Açareva.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e shtyllave te reja te tensionit të mesëm, vendosja e konzollave, shtrirja dhe fiksimi i përçuesve.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një aksident tragjik ka ndodhur në Gjermani të hënën e…