Njoftim nga KEDS-i për punimet  në rrjet

23 shkurt 2023 | 16:58

24.02.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ballovci (kodi: 14000008) nga ora 12:30 deri në ora  13:00

Vendet: Surkish, Lladoc,  Sfeçël, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnja, Rakenicë, Turiçicë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – punime në nënstacionin Surdulli.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10 [kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Novolani (kodi: 73000005) nga ora 11:00 deri ora 15:00.

Vendet: Fshatrat: Bukosh, Dervar, Dolak, Druar, Kollë, Mihaliq, Novolan, Reznik, Shallc dhe Vërnicë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- vendosja e shtyllave 10kV.në Bukosh te Barakat.

25.02.2023

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

LP 10[kV] Fusha e Pajtimit (kodi: 13000008) nga ora 09:00 deri 17:00.

Vendet: Një pjesë e Rr.Bajram Bahtiri, afër shkolles “Nazim Gafurri”, Mentor Ratkoceri, Abedin Rexha, Bedri Bajrami (Shkolla e Gjelbër, banesat e solidaritet te Fusha e Pajtimit, një pjesë e Rr Haxhi Zeka, një pjesë e Rr.  Lidhja e Prizrenit, Agim Bajrami, Ibrahim Krasniqi.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i kthinave, panelit 0.4kV dhe transformotorit.

2.

NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7.

Nga dalja 10 kv Veterniku II do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Çagllavica 4  me kod: 19000035035  nga ora 09:00 deri 16:00.  

Vendet: TS  035 Çagllavica 4.

Arsyeja: Projekte investive- shtrija e kabllove 0.4 kV.

25.02.2023

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 20[kV] Dalja nr.6 (kodi: 19000077)  prej orës 10:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Shkolla “Pavarësia”, Lagjja e Spitalit 4/1, Vëllezërit Asllani, Pozhegu Brodhers, VG Construksion, Basri Jonuzi M&B, Uni Projekt.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas PEE dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Prizren

1.

NS 110/10[kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Korisha (kodi: 31000010)  nga ora 10:00 deri në ora  17:00 .

Vendet: Fshatrat: Korishë, Lubizhdë dhe një pjesë e fshatit Lutogllavë.

Arsyeja : Zhvendosja e rrjetit 10(20)/0.4kV, sipas ZT.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Emisari gjerman për Ballkanin Perëndimor, Manuel Sarrazin, përmes një postimi…