Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

22 mars 2023 | 17:15

23.03.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fushë Kosova I (kodi: 15018006) prej orës 10:30 deri në ora 13:30

Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri dhe lagjja Tërnavët.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i rrjetit të vjetër 04 kV, të tensionit të ulët dhe të mesëm.

2.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

TS 10/04kV Lismir Gojnovcët (kodi: 15018006052) prej orës 13:30 deri në ora 15:00

Vendet: Goinovcët- Lismir.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i rrjetit të vjetër 04 kV.

3.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

TS 10/04kV Hajvali afer Graçanicës (kodi: 10014002060) prej orës 09:30 deri në ora 14:00

Vendet: Periferia Graçanicës.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i shtyllave të vjetra të tensionit të ulët.

4.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

TS 10/04kV Romi Kolla (kodi: 10014003035) prej orës 09:30 deri në ora 14:00

Vendet: Periferi Graçanicës.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i shtyllave të vjetra të tensionit të ulët.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bregu i Thatë (kodi: 60063011) prej orës 10:30 deri në ora 13:30

Vendet: Lagjja Dheu i Bardhë dhe rrugët: Reshat Ymeri, Evlia Çelebia, Avdulla Presheva, Isa Kastrati, Ahmet Gashi, Vëllezërit Frashëri, Fatmir Ibishi, Agim Rashiti dhe Mbretëresha Teutë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri – kalimi i përçuesve me kabllo XHP 48/0-A 3x1x95 mm2,20 kV, evitim rreziku.

24.03.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bistazhini (kodi: 81000005)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raçë (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja:  Projekte investive, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve nën tension.

24.03.2023

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Kompleksi banesor (kodi: 61067005300) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: rr. Xhemajl Ademi.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike

2.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Viti-te Kasabanka (kodi: 61067005004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: rr.Adem Jashari.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas PEE dhe Projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti II (kodi: 74000010) prej orës 11:00-12:00 dhe nga ora 15:00-16:00

Vendet: Shkolla Teknike, Morava (Fidanishte), Afrim Durmishi, Shkolla Norvegjeze, Rukolli, Banesat te Komuna, Kuvendi Komunal, Rr. 28 Nëntori, Bekim Berisha Abeja, Harun Beka, Isa Boletini, Deshmort e Kombit, Osman Geci dhe Ali Gashi.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i kabllove të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Syla Group (kodi: 74000010014) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV Gazi Trans (kodi: 74000010015) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Vendet: Objekti Syla Group, rr.17 Shkurti.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qendra (kodi: 81000002) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: rr.Abedin Tërbeshi, rr.Ali Ibra, rr.Ferhat Binishi (një pjesë), rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti, rr.Mazllum Lakuci, rr.Mbretëresha Teuta, rr.Nënë Tereza, rr.Përmet Vula (një pjesë), rr.Petro Nini Luarasi, rr.Rruga Tirana, rr. Skënderbeu (një pjesë), rr.Tefik Çanga, dhe rr.Vëllezërit Frashëri.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Budakova (kodi: 32000008) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqina I, Çardaku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vragoli (kodi: 15018007) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusë, Henc, Lagjka 29  dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10 (20)kV, sipas  zgjidhjes teknike.

2.

Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Miradi e Epërme (kodi: 15018019) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Miradi e Epërme.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Drejtori i Përfaqësues së Kosovës në futboll, Muharrem Sahiti, ka…